Chambres d’hôtes

Je verblijft in een omgeving die je ondersteunt en bekrachtigt, een omgeving van schoonheid en verstilling. Geniet van de grote smaakvol ingerichte kamer, de mooie tuin, de rust en de weidsheid van het landschap.

La Source is er voor mensen die houden van rust, schoonheid en stilte. Wie in zijn vakantie deze levenskwaliteit zoekt, is hier aan het juiste adres. Het geluid van de natuur overheerst.

Chambres d’Hôtes betekent letterlijk vertaald 'gastenkamers'. Daarnaast mag u aanschuiven bij het diner. (Table d'Hôtes). Uiteraard is de sfeer altijd heel gemoedelijk en persoonlijk, kortom een sfeer die de meeste hotels niet kunnen bieden.

  

De gastenkamers


Chambre Bleue
Een twee- of driepersoonskamer (35m²).
Met moderne badkamer voorzien van douche, toilet en wastafel. De kamer ligt op de eerste verdieping en is voorzien van centrale verwarming. U heeft een prachtig uitzicht en kunt genieten van de ondergaande zon.

Chambre Jardin (dicht)
Een twee-, drie-, of vierpersoonskamer (35m²).
Met moderne badkamer voorzien van bad/douche, toilet en wastafel. De kamer ligt op de eerste verdieping en is voorzien van centrale verwarming.

Chambre Jaune (dicht)
Een eenpersoonskamer (14m²).
Met moderne badkamer voorzien van douche, toilet en wastafel. De kamer ligt op de begane grond en is voorzien van centrale verwarming.

 

- Huisdieren meebrengen in overleg 
- Het hele jaar geopend
- Niet roken in het huis
- Geen Wifi, waarom niet, wel email via vaste computer
- Geen draadloze telefoon 
- Ik gebruik geen GSM in huis
- Denk aan een EHIC kaart te vragen aan uw zorgverzekering, is gratis www.ehic.nl
- Uw reisverzekering

 

 

Table d'hôtes is niet mogelijk

 

 

 

 

 

  


Over de centrale verwarming
In de Haute-Saône, met zijn uitgestrekte bossen, is verwarming op hout en granule (= biomassa) een milieuvriendelijke oplossing. Om de bomen voldoende ruimte te geven om groot te worden, worden de bossen uitgedund en de kleinere bomen verwijderd. Dit hout wordt dan gebruikt als brandhout. Er worden alleen producten uit de regio gebruikt en daardoor zijn de vervoerskosten en kilometers minimaal. Dit betekent bijna 100% klimaatneutrale emissie. In La Source is gekozen voor een elektronisch gestuurde installatie waardoor een optimale verbranding verkregen wordt. In vergelijking met een traditionele installatie op hout wordt ruim 30% minder biomassa verbruikt.

 

Link naar de pagina: Prijzen

Telefoon 0033 384 75 00 92
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

In de Chambre Bleue is een permanente expositie
van beeldend kunstenaar Harrie Frijns.